Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 -

Το διαδίκτυο είναι πολύ περισσότερο από χώρος διαφήμισης. Η προσβασιμότητα και η ευχρηστία του, το καθιστούν ιδανικό εργαλείο για κάθε είδους εμπορική συναλλαγή προϊόντων και υπηρεσιών. Κάθε επισκέπτης είναι δυνητικός πελάτης, με την ευκολία του πατήματος ενός πλήκτρου του ποντικιού. Ακόμα και μιά μικρή επιχείρηση αποκτά τη δυνατότητα παγκόσμιας προβολής με πολύ μικρή προσπάθεια και πολύ μικρό κόστος. Ο ανταγωνισμός σας ΕΧΕΙ ιστοσελίδα. Εσείς έχετε ;


Εάν θέλετε να φτιάξετε ιστοσελίδα ή να βελτιώσετε αυτή που έχετε, μπορούμε να βοηθήσουμε


Σχεδιασμός

Τα Βασικά

Σχεδιασμός ιστοσελίδας είναι η διαδικασία διαμόρφωσης της παρουσίασης του περιεχομένου της. Η ύλη κατανέμεται σε σελίδες παρεμφερούς περιεχομένου και παρουσιάζεται με τη μορφή κειμένου, φωτογραφιών, ψηφιακών μέσων και διαδραστικών στοιχείων. Το αποτέλεσμα της τοποθέτησης αυτής είναι αυτό που βλέπουν οι επισκέπτες. Επειδή, όμως, η ιστοσελίδα σας είναι η πρώτη εντύπωση που αποκομίζει ο επισκέπτης σας, πρέπει ο σχεδιασμός της να είναι πολύ προσεγμένος για να είναι ο ιστοχώρος σας επαγγελματικός. Η Aeroselida έχει την εμπειρία και τον επαγγελματισμό να σχεδιάσει κάτι άριστο για σας. Την ιστοσελίδα που σας αξίζει.

Στόχος

Το πιό σημαντικό κομμάτι μιας ιστοσελίδας είναι ο στόχος της. Ο σχεδιασμός της θεωρείται επιτυχημένος όταν και μόνο όταν αυτός ο στόχος εξυπηρετείται. Θα ακούσουμε το στόχο σας, θα καταγράψουμε τις προτεραιότητές σας και θα σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα σας έτσι ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες σας, όχι τις δικές μας δυνατότητες. Πιστεύουμε ότι η ιστοσελίδα σας πρέπει να αντανακλά αποτελεσματικά το στόχο σας και να είναι σχεδιασμένη στα πλαίσια του επιχειρηματικού και/ή προσωπικού σας στυλ.

Προγραμματισμός

Η σωστή κατανομή και τοποθέτηση της ύλης είναι καίρια για τον επιτυχή σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας. Έχοντας διαρκώς κατά νουν το στόχο της ιστοσελίδας, το περιεχόμενο πρέπει επακριβώς να καθορισθεί και να κατηγοριοποιηθεί σε τμήματα, τα οποία θα αποτελέσουν τις σελίδες παρουσίασης. Τα στοιχεία που θα επιτύχουν το στόχο κάθε σελίδας (κείμενα, φωτογραφίες κλπ) θα καθορισθούν σε αυτή τη φάση, με κάθε δυνατή λεπτομέρεια.

Οπτικοποίηση

Τα δομικά στοιχεία που θα αποτελέσουν το βασικό κορμό παρουσίασης της ιστοσελίδας πρέπει επίσης να καθορισθούν. Το λογότυπο, οι γραμματοσειρές, τα χρώματα κλπ. πρέπει να επιλεγούν με τρόπο που να τονίζουν το περιεχόμενο χωρίς όμως να κουράζουν.

Η επαφή με τον χρήστη

Ο σκοπός κάθε ιστοσελίδας είναι να παρουσιάζει περιεχόμενο στους επισκέπτες. Ο σχεδιασμός είναι επιτυχημένος όταν ο επισκέπτης μπορεί να ικανοποιήσει το στόχο της επίσκεψής του χωρίς να αποσπάται. Τα γραφικά στοιχεία πρέπει να στοχεύουν στη χρηστικότητα της ιστοσελίδας. Ο μέσος χρήστης απλά κοιτάει και πολύ σπάνια αξιολογεί, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για απλούς σχεδιασμούς. Μια επιτυχημένα σχεδιασμένη ιστοσελίδα, έχει επίγνωση των αναγκών των επισκεπτών της και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια, σε κάθε βήμα, ευγενικά.

Ανάπτυξη

Η καρδιά της μηχανής

Κατασκευή Ιστοσελίδων είναι η διαδικασία δημιουργίας όλων των μη σχεδιαστικών πλευρών της και αναφέρεται βασικά σε στοιχεία λογισμικού. Η κατασκευή κυμαίνεται από μία απλή στατική σελίδα κειμένων μέχρι την πιο περίπλοκη εφαρμογή internet, ηλεκτρονικού καταστήματος και συστήματος κοινωνικής δικτύωσης. Παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες κατασκευής με flash, html, php, MySQL και javascript για περιεχόμενο και λειτουργικότητα καθώς και css για παρουσίαση.

Flash - Εμπλουτισμένη Εμπειρία

Η Flash είναι πλατφόρμα πολυμέσων που παρέχει κίνηση, video και διαδραστικότητα σε ιστοσελίδες. Είναι η αγαπημένη μας τεχνολογία και την προτείνουμε αβίαστα σε όλους τους πελάτες μας. Ρίξτε μια ματιά στις εργασίες μας να δείτε την ομορφιά της. Ήπια κίνηση και εμφάνιση-αποχώρηση περιεχομένου με κύληση. Είτε όλη σε flash, είτε με στοιχεία flash, η ιστοσελίδα σας θα εστιάζει στο περιεχόμενο, ενώ παράλληλα, θα ικανοποιεί οπτικά αλλά και χρηστικά τους επισκέπτες σας. Χρησιμοποιούμε στοιχεία flash για παρουσίαση ειδήσεων, φωτογραφιών, video, κυλιόμενα κείμενα κλπ., όπου κυριαρχεί η xml για γρήγορο φόρτωμα της ιστοσελίδας.

Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου

Τα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (content management systems - CMSs) έχουν αλλάξει κατά πολύ τις διαδικασίες κατασκευής και συντήρησης ιστοσελίδων. Μέχρι πρόσφατα, το κόστος συντήρησης μιας ιστοσελίδας ήταν αρκετά υψηλό διότι, ακόμα και μικρές αλλαγές, έπρεπε να τις κάνει ειδικός. Σήμερα, ένα καλό και καλοστημένο CMS, δίνει τη δυνατότητα σε μέσους χρήστες να ενημερώνουν τις ιστοσελίδες τους με ευκολία. Εάν επιλέξετε CMS για την ιστοσελίδα σας, θα σας βοηθήσουμε στην επιλογή λύσης ανοικτού κώδικα, θα την παραμετροποιήσουμε για τις ανάγκες σας και θα σας υποστηρίξουμε στην επιτυχή της χρήση. Εναλλακτικά, εάν το επιθυμείτε, μπορούμε να κατασκευάσουμε μία λύση για τις δικές σας ανάγκες αποκλειστικά, με στόχο απλούστερες και φιλικότερες προς τον χρήστη διαδικασίες.

Blogs

Το blog (συγχώνευση των όρων web και log) είναι ένας τύπος ιστοσελίδας με συνεχώς ανανεούμενη ύλη. Τα blogs είναι συνήθως δημιουργίες ενός ατόμου το οποίο τα ανανεώνει με σχόλια, περιγραφή γεγονότων, ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο καθώς και άλλου υλικού. Οι καταχωρήσεις παρουσιάζονται συνήθως κατά φθίνουσα χρονολογική σειρά. Τα επιτυχημένα blogs είναι συνήθως διαδραστικά, με δυνατότητα σχολιασμού των καταχωρήσεων. Πολλά blogs παρέχουν βήμα ανάπτυξης ειδικής θεματολογίας, άλλα λειτουργούν ως ημερολόγια χρηστών, ενώ άλλα είναι αποκλειστικά διαφημιστικά. Εάν αποφασίσετε να φτιάξετε blog, μπορούμε να σας βοηθήσουμε όσον αφορά τόσο σε εμφάνιση όσο και διαδραστικότητα και χρηστικότητα.

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα βασισμένα σε δοκιμασμένες λύσεις ανοικτού κώδικα. Τα προϊόντα παρουσιάζονται με την λογική της βιτρίνας για να δελεάσουν τον επισκέπτη και οργανώνονται ανά κατηγορία για να βοηθούν στην ανεύρεση. Το καλάθι αγορών και το ταμείο είναι ιδιαίτερα ορατά. Το μενού είναι απλό και φιλικό προς το χρήστη. Επίσης, οργανώνουμε τη διαχείριση του καταστήματος, η οποία θα αναλάβει καθήκοντα όπως, προσθήκη και αφαίρεση εμπορευμάτων, περιγραφή και τιμολόγηση, αποθήκη και διεκπεραίωση παραγγελιών. Το πιο σημαντικό κομμάτι των διαδικτυακών συναλλαγών είναι η ασφάλεια. Στην πραγματικότητα, οι ηλεκτρονικές αγορές σε ασφαλή διαδικτυακά καταστήματα είναι ασφαλέστερες από τις αγορές σε συμβατικά μαγαζιά με χρήση πιστωτικών καρτών. Υλοποιούμε ασφαλή ηλεκτρονικά καταστήματα με δοκιμασμένο κώδικα. Χρησιμοποιούμε ισχυρά πιστοποιητικά SSL για την κρυπτογράφηση των προσωπικών στοιχείων των χρηστών με αποτέλεσμα εγγυημένη προστασία.

Εφαρμογές Internet

Εφαρμογές Internet είναι εφαρμογές μέσω δικτύου που φιλοξενούνται στον παγκόσμιο ιστό. Το προγραμματιστικό μου υπόβαθρο μου επιτρέπει να παρέχω υπηρεσίες κατασκευής τέτοιων εφαρμογών όπως διαδραστικές μπροσούρες, παιχνίδια, σφυγμομετρήσεις κοινής γνώμης, ζωντανή μεταφορά ήχου και εικόνας, ζωντανή συνομιλία υποστήριξης ιστοσελίδων και πολλά άλλα.

Συντήρηση

Το Σκεπτικό

Οι ιστοσελίδες απαιτούν ανανεώσεις. Μερικές καθημερινά, μερικές σποραδικά. Είναι γνωστό ότι ο κόσμος προτιμάει σελίδες που ανανεώνονται συχνά. Επιπλέον, εάν η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης είναι σημαντική για την διαδικτυακή σας παρουσία, θα πρέπει να ξέρετε ότι σελίδες που ανανεώνονται συχνά, έχουν καλύτερη κατάταξη στις λίστες των μηχανών αυτών. Χωρίς ανανεώσεις, μία ιστοσελίδα μπορεί εύκολα και γρήγορα να "θαφτεί" στις λίστες αυτές. Ανανεώσεις απαιτούνται για προβολή νέων προϊόντων και υπηρεσιών, για παρουσίαση εταιρικών επιτυχιών καθώς και για προσθαφαιρέσεις στοιχείων. Ανεξάρτητα από την φύση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας, χρειάζεστε υπηρεσίες συντήρησης για να διατηρήσει η ιστοσελίδα σας την ζωντάνια και την επισκεψιμότητά της.

Τυπικές Ανάγκες

Η συντήρηση περιλαμβάνει από απλές αλλαγές σε κείμενα και εικόνες μέχρι εκτενείς διαφοροποιήσεις όπως νέες σελίδες και χρηστικότητες.

Οι ανάγκες συνήθως είναι:
 • Απλές Αλλαγές
  • Διορθώσεις κειμένων
  • Προσθαφαιρέσεις εικόνων και βίντεο
  • Διαδραστικότητα με κοινωνικά δίκτυα
  • Προσθήκη άρθρων (blogs, νέα κλπ.)
  • Meta tags
  • Αλλαγές Τιμών Προϊόντων
 • Απαιτητικές Αλλαγές
  • Επανασχεδιασμός
  • Νέες Σελίδες
  • Νέες Δυνατότητες (π.χ. ειδήσεις, fora, blogs)
  • Νέες Γκαλερί (φωτό/βίντεο)
  • Διαχείριση φωτό/βίντεο
  • Αλλαγές SEO
  • Ηλεκτρονικές Πληρωμές
  • Κενά Ασφαλείας
  • Αναβαθμίσεις Κώδικα

Αντιμετώπιση

Παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης αξιόπιστα και οικονομικά. Μας διακρίνει επαγγελματισμός και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Εαν χρειάζεστε απλές αλλαγές τακτικά, είναι προτιμότερο να επιλέξετε μόνιμο συνεργάτη. Το μηνιαίο κόστος υπολογίζεται με βάση τον όγκο των αναμενόμενων αλλαγών. Εαν πρόκειται να κάνετε μικροαλλαγές πού και πού ή αν αποφασίσετε να μπείτε σε διαδικασίες επανασχεδιασμού, τότε θα υπάρξει ξεχωριστή συμφωνία.

Είναι προφανές ότι οι μόνιμες συνεργασίες είναι προτιμητέες, στο βαθμό που υπάρχουν οι ανάλογες ανάγκες. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να πούμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών για τους οποίους δημιουργήσαμε ιστοσελίδα, μας προτιμούν και στις διαδικασίες συντήρησης.

Κατοχύρωση Ονόματος


Τιμοκατάλογος


Πρώτο Επίπεδο


gr
com.gr
net.gr
edu.gr
gov.gr
org.gr
com
eu
info
org
net
mobi
name
tv

Ετήσιο Κόστος (ευρώ)


10
10
10
10
10
10
10
8
10
10
8
10
15
40

Χρόνος Κατοχύρωσης (έτη)


2-10
2-10
2-10
2-10
2-10
2-10
1-10
1-10
1-10
1-10
1-10
1-10
1-10
1-10
Οι τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%

Πακέτα Φιλοξενίας - Υπερκάλυψη Αναγκών - Χωρίς Σκοτούρες


Οι πελάτες μας είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δεν πολυνοιάζονται για διαδικτυακές λεπτομέρειες. Απλά θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο ότι η ιστοσελίδα τους είναι σε πλήρη λειτουργία με λογικό κόστος. Έχοντας αυτό κατά νουν, η πρότασή μας είναι η εξής: Ένας ιστοχώρος με λίγες σελίδες που σπάνια αλλάζουν χρειάζεται το Βασικό Πακέτο. Ένας ιστοχώρος με συχνές αλλαγές περιεχομένου χρειάζεται το Σύνηθες Πακέτο. Ένας ιστοχώρος ηλεκτρονικού εμπορίου χρειάζεται το Απαιτητικό Πακέτο.

Πακέτα Φιλοξενίας


Χώρος στο Δίσκο (Mbytes)
Μηνιαία Κίνηση (Mbytes)
Λογαριασμοί FTP
Λογαριασμοί E-mail
Mailing Lists
Βάσεις Δεδομένων

Μηνιαία Τιμή (ευρώ)

Βασικό


250
1000
1
5
1
1

3

Σύνηθες


500
2500
3
10
3
3

7

Απαιτητικό


1000
5000
10
50
5
5

10

Οι τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%